ANKARA ÇUBUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısı 2 Eylül 2016 Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN başkanlığında, Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
2016-2017 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri ve okul-kurum müdürleri katılım gösterdi. Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN, okul müdürlerinin okulların ana omurgası olduğunu çalışanların okul idarecilerine göre şekil aldığını belirtti. Okullarda veli, öğretmen, öğrenci, idareci bileşenlerinin eşgüdüm içinde olmasının eğitimin kalitesini arttırdığını söyledi. İdarecilerin ne yapmak istediklerine ve sürece dair görüşlerinin yanı sıra hedeflerinin olmasının gerekliliğine de değindi. Okullarda ortaya çıkan problemleri çözmeye problemin tespiti ve tanımlamasıyla başlanırsa problemlerin daha kolay çözüme ulaşacağını vurguladı. Okullarda mekânsal titizliğin, ana dilin, okuma saatlerinin önemi, taşımalı okullarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal faaliyetlerin büyük salonlarda yapılarak veli ve halkın katılımının sağlanması, destekleme ve yetiştirme kurslarının okullarda takibinin yapılması konularında da konuşan Sayın Aslan konuşmasını tamamladı.

 

Çubuk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali ÖZTÜRK, Şenol AĞBABA ve Ömer MOLLAHÜSEYİNOĞLU okul idarecilerine, kendi alanlarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

 

Toplantı okul idarecilerinin sorularının cevaplanmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

05-09-2016

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çubuk /ANKARA - Ana Bina= 0 (312) 837 18 30 Ek Binası=837 00 47

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.