ANKARA ÇUBUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER TOPLANTISI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sene başı planlama ve okul müdürleri toplantısı 06.09.2017 tarihinde İlçemiz Mehmet Akif ERSOY Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi.
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI   MÜDÜRLER TOPLANTISI

Toplantıya İlçemiz Kaymakamı Sayın İbrahim ÇENET, Belediye Başkanı Sayın Tuncay ACEHAN, Emniyet Müdürü Sayın Hüseyin ÇAM, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sayın Umut GÜRSES,  Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ASLAN, Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Ali ÖZTÜRK, Sayın Mustafa Yücel ÜRÜN, Sayın Ömer İPEK ve Okullarımızın Müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan toplantıda ilk sözü İlçemiz Kaymakamı İbrahim ÇENET alırken; Okullarımızda güvenliğin artırıldığını belirtti. Yeni dönemde yapılacak olan eğitim kültür ve sportif alanda yapılan akademik çalışmaların seviyeyi artırması ve sonrasında gelen başarının da basın başta olmak üzere okullarımız panolarında paylaşılıp taçlandırılmasının bizlere güç vereceğini, geçen yıl TEOG başta olmak üzere gösterilen başarının hedefi yükselttiğini söylerken bunun ancak bugün yapılan doğru bir plan ile olabileceğini belirtti.

Belediye Başkanı Tuncay ACEHAN ise yeni yapılan Abat Parkında Öğrencilerimiz için bisiklet yolu yapılmış olup, çocuklarımızın güvenle burayı kullanabileceğini ve İbrahim Yılmaz Kız İmam Hatip lisesi yanında yeni yapılan kapalı spor salonunun hizmete gireceğini belirtip tüm müdürlere başarılar diledi.

Daha sonra söz alan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam,  Okullardaki kameraların yetersizliğinden söz ederken nöbetçi öğretmenin güvenlik ve gözetim anlamında etkisini vurguladı.

İlçe jandarma Komutanı Üstteğmen Umut GÜRSES ise kendi bölgelerine ait iki okul bulunduğunu  (Akkuzulu Kışlacık)ve bunlarla ilgili tedbirlerin alındığını ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN,  Eğitim Öğretimin startının verildiği böyle bir toplantıda İlçemiz İdari Müdürlerinin verdiği destek ve koordineli çalışmaları için duyduğu memnuniyeti belirtirken özellikle, uzun yıllardır çalıştığımız arkadaşların bu bilgi ve birikimlerini sahaya yansıtmalarını, kuvvetli bir üslup ile rehber edilip, tüm olumsuzlukların üstesinden gelinebileceğini, bunun da gerekirse birebir tüm öğrencilerin görüşlerinin alındığı kompakt bir plan dâhilinde olabileceğini önemle belirtti.

 

Mutlu bir okul hayatı yaratmanın öğretmen ve öğrenciler açısından mucizeler yaratabileceğini anlatan ASLAN, bunun başlangıç noktası sizlersiniz dedi.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri;

İnsan Kaynakları Özel Öğretim (Mustafa Yücel ÜRÜN)

Temel Eğitim (Ömer İPEK)

Destek Eğitim (Ali ÖZTÜRK) ün bölümleri hakkında yaptığı güncel bilgilendirme ve yeni döneme dair uygulamalarla ile devam etti.

 

Yapılan takvimle ilgili konuşan Ömer İPEK,  Okul Müdürlerinden son üç yıla ait proje, etkinlik ve disiplin uygulamaları gibi donelerin bulunduğu bir bilgilendirme dosyası hazırlamalarını isterken bu istatistikler ile performansımızı ölçebileceğimizi belirtti. Bunun yanı sıra ilk dönem öğretime yoğunlaşıp, ikinci dönem ise amacına uygun etkinliklerin, Sosyal Etkinlik Yönetmeliğine bağlı kalarak, İlçemiz Müdürlüğü onayı ile yapılabileceğini dile getirdi.

 

 

Toplantı Okul Müdürlerimizin soru ve görüşleri ile sona erdi.

07-09-201707-09-201707-09-201707-09-201707-09-201707-09-201707-09-201707-09-201707-09-201707-09-2017

 

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çubuk /ANKARA - Ana Bina= 0 (312) 837 18 30 Ek Binası=837 00 47

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.