ANKARA ÇUBUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı 'Okul Müdürleri' Toplantısı, 21 Şubat 2020 Cuma günü, İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Salonunda, İlçemiz Kaymakamı Adem KELEŞ başkanlığında İlçe İdari Kurum Müdürlerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya; İlçemiz Kaymakamı Adem KELEŞ, Belediye Başkanı Baki DEMİRBAŞ, İlçe Emniyet Amiri Bülent BULUT, İle Jandarma Komutanı Teğmen Baki ÜSTÜNER, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyda TOPAL, İlçe Müftüsü Tahsin YAZGAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ali ÖZTÜRK, Ömer İPEK  İlçe Milli  Eğitim  ARGE Sorumlu öğretmenleri Özgün DEVRİM, Tayfun ÖZTÜRK ve İlçemizdeki   resmi ve özel okullarımızın müdürleri katıldı.

Toplantı, İlçe Milli Müdürü Alican KILIÇ' ın   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş ve işlemleri hakkında yaptığı sunumu ile başladı.  

KILIÇ, okullarımız, personel ve öğrenci sayılarımız hakkında istatistiki bilgiler verirken, kültürel sanatsal ve sportif faaliyetlere katılacak olan öğrencilerin tespit edilmesi, Dilin Kadarsın Dergi çalışması, Çubuk Akademi projesi, İlham Veren Buluşmalar ve öğrencilere yönelik düzenlenen Motivasyon Seminerleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki DEMİRBAŞ ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş birliği halinde projeler gerçekleştirdiklerini ve Belediye olarak gerekli bütün desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederken sosyal sportif ve kültürel anlamda projeler yürüterek tesisler açmaya çalıştıklarını belirtti.

DEMİRBAŞ, ayrıca   yapımı devam eden yüzme havuzu, gençlik merkezi hakkında bilgiler verirken İlçemize açılması planlan Kütüphane, Okul bahçelerine yapılacak spor malzeme desteği, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile yapılan Sosyal çalışmalar ve Güldarpı Mahallesi arkasında yapılacak olan Fabrika ile özellikle, Meslek Liselerimiz de eğitim alan öğrencilerimizin gelişimi ve istidamı için değerli bulduğunu ifade etti.

İlçemiz Kaymakamı Adem KELEŞ ise   Okul  Müdürlerimiz ile gruplar halinde sık sık bir araya gelerek   onları daha yakından tanımak ve sorunları çözme noktasında   çalışmalar yapmak istediklerini belirtirken, okul içi ve çevre güvenliği ile  bağımlılıkla mücadele konusun da İdarecilerimiz ve öğretmenlerimizin daha hassas davranmasını ,aile ziyaretlerinin sorunların çözümü konusunda çok  önemli olduğunu ve bu konuda titizlik gösterilmesini, sportif  faaliyetler konusunda  her okulumuz da  bir spor kulübü açılmasını çok önemsediğini, her okulumuzda bir sosyal sorumluluk projesi yapılmasını istediğini ve Ankara veya İl dışına gerçekleştirilecek olan  gezilerin  eğitim    amaçlı ve itina ile  belirlenmiş yerler olmasına özen  gösterilmesini ifade etti.

Okul Müdürleri toplantısı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali ÖZTÜRK ve Ömer İPEK' in bölümleri hakkında verdiği bilgiler ile devam ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Biriminde görev yapan öğretmenimiz Özgün DEVRİM' in Base Erasmus+ KA- 201 Okul Eğitimi İçin Stratejik Ortaklıklar kapsamında Okul Ortamını Geliştirmek İçin Davranışsal Değerlendirme isimli   Proje   hakkında yaptığı mini brifing ile sona erdi.

Özgün DEVRİM, Eğitim içi stratejik ortaklıklar yenilik ve iyi uygulamaların değişimi için iş birliği projesinde koordinatör Ülkesinin Romanya, ortak Ülkelerin ise İtalya İrlanda, Portekiz İngiltere Hollanda ve Türkiye olduğunu ifade etti.

DEVRİM ayrıca, Proje sonrası elde edilen tecrübe ve çıktıların İlçemiz eğitim kurumlarına aktarılacağını belirtti.

21-02-202021-02-202021-02-202021-02-202021-02-202021-02-202021-02-202021-02-202021-02-202021-02-2020

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çubuk /ANKARA - Ana Bina= 0 (312) 837 18 30 Ek Binası=837 00 47

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.