ANKARA ÇUBUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞTİM ÖĞRETİM YILI TRAFİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından planlanan,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şoförler Odası işbirliği organize edilen,  İlçemiz öğrencilerinin servis aracı taşımacılığı yapan ?Şirket yetkileri ve şoförlerine yönelik eğitim toplantısı, 20 Eylül Cuma günü İlçemiz Mehmet Akif ERSOY Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.
2019-2020 EĞTİM ÖĞRETİM YILI TRAFİK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Organizasyona;  İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN, Şube Müdürü Ali ÖZTÜRK,  Çubuk Şoförler odası Başkanı Fatih NEŞELİ, servis taşımacılığında görev alan şoförler katıldı.

Eğitim başlangıcında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ASLAN,  şoförlere yeni eğitim döneminde kazasız belasız bir yıl dilerken yaptıkları işin önemin hakkında değerlendirmelerde bulundu

ASLAN,  Ülkemizin geleceği olan yavrularımızı aileler sizlere emanet ediyor onların sağlıklı bir eğitim almaları ve evlerine güvenle ulaşmaları sizlerin özverili çalışmaları ile olacaktır derken okul veli ve öğrenci uyumu ne kadar önemli ise servis aracı taşımacılığı da bir o kadar kritik değere sahiptir, ne olur onlara iyi önek olarak geliş gidişlerinde kendi çocuklarınız gibi davranın dedi.

Eğitim semineri, okul servis araçlarının karışılabileceği trafik kazalar ve çözümleri ile ilgili konuların paylaşılması, bazı bölgelerde yapılacak olan okul geçidi görevlendirilmesi uygulaması, trafik dedektifleri projesi ile eğitim yılı boyunca öğrencilerimize Emniyet yetkileri tarafında uygulama ve teorik eğitimlerin planlanması, okul servis aracı şoförlerin ve rehber personelinin yararlanması amacıyla belirli periyotlar ile bilgilendirme seminerlerinin yapılacağı konuların paylaşılması ile devam etti.

Program şoförlerin soru ve görüşleri ile sona erdi.

24-09-201924-09-201924-09-201924-09-201924-09-2019

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çubuk /ANKARA - Ana Bina= 0 (312) 837 18 30 Ek Binası=837 00 47

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.